Odolena Voda - první turnaj v roce 2019

6.1.2019 - první turnaj po Vánocích kluky zastihl ve slušné formě a odměnou jim bylo celkem časté rozvlnění soupeřovi sítě, téměř všichni kluci dokázali vstřelit branku a čím dál více je to po chtěném a cíleném provedení. Zdaleka ne všechno bylo ideální, ale musíme zapracovat hlavně na úvodních zápasech v turnajích. Opakovaně se nám stává, že máme pomalý rozjezd a naše výkony nejsou dobré. Již na příštím turnaji, zkusíme kluky nastartovat o něco dříve a uvidíme:-)

Na turnaji jsme postupně nastupili proti:

Meteor Praha - první utkání se nám až na jednu vyjímku a to pěkně rozehraný a zakončený roh vůbec nevydařilo, chyběla nám bojovnost i rychlost, a tak jsme s pozdějším vítezem celého turnaje zaslouženě prohráli (výsledek 1:4).
Zeleneč - další utkání už bylo jiný kafe, výkon celého mužstva se zlepšil, zvýšila se hlavně aktivita hráčů pro získání míče, ovšem nepodařilo se nám z převahy vstřelit více než jednu branku, a proto jsme těsně prohráli, jak prohlásil trenér soupeřova týmu, vyhrálo šťasnější mužstvo (výsledek 1:2).
Čelákovice - zasloužená výhra, kdy se nám celý zápas dařilo soupeře přehrávat, dobře kombinovat a vsřelit i vítězné branky (výsledek 2:0).
Jinočany - v utkání o bronz jsme obstáli na výbornou, po celou dobu byly vidět pěkné kombinační akce, dravé průniky a povedené kličky a to je pro nás to nejdůležitější, po přesvědčivém výkonu vítězíme (výsledek 4:1).
Sporting Mladá Boleslav - turnaj se blížil ke konci a nás už čekal poslední soupeř, s klukama jsme si dali jasný cíl a to vyhrát o pět gólů, což se jim opravdu povedlo. Kluci si pěkně zastříleli, všichni chtěli být na hřišti a hrát, z toho máme velkou radost (výsledek 11:0).

Naši střelci: Málek 5, Žežulka 5, Lajn 3, Kučera 2, Burdych 2, Šolc 2
Celkové hodnocení:
Turnaj se klukům vyvedl, zápas od zápasu podávali lepší výkony, pěkně si zastříleli, kombinace již od brankáře je samozřejmostí, takže žádná destrukce a odkopy, ale konstruktivní řešení převládá, což v očích trenérů vyvolává spokojenost. Z toho pramení i chyby, ale o ty nám v této fázi tolik nejde. Doufáme, že si kluci konečně užili i umístění v top 3, které si za svou dlouhodobou pracovitost a vůli určitě zaslouží. Zápasy nám opět poodkryli naše slabiny, které se budeme snažit zlepšit a zaměřit se na ně. Jednotlivci zaslouží pochvalu všichni, i když od Honzíka Bláhy, Fildy Šolce i Péti Burdych očekáváme více.