B tým přetlačil Tišice

Sokol Tišice - FK Neratovice-Byškovice B    1:2 (1:2)

21.kolo 1.B tř. sk.B - NE 13.5.2018 - 17:00     diváků 80
branky - 14' Brabec, 45' Lemarie

sestava - Pospíšil - Zeman, Babovák, Stanislav, Tampír(46' Šmejkal) - Chládek, Drahorád, Palička, Ďurinda -  Lemarie(76' Nguyen), Brabec(88' Fuka)

 

Manažer Jarda Urbánek -  Ze zápasu na hřišti posledních Tišic si vezeme tři body.

Povinné tři body jsme získali ze zápasu s odevzdaným soupeřem který soutěž již jen se ctí dohrává.Náš výkon se přizpůsobil výkonu domácích a tak toho k vidění moc hezkého nebylo.

O našem vítězství se rozhodlo již v prvním poločase kdy se nám přeci jen povedlo překonat domácího brankáře ve 14.minutě po přihrávce Babováka a sólovém nájezdu Matouše Brabce a v závěru poločasu Lemiho proměněním pokutového kopu nařízeném za faul na Paličku. Proměnit některou z dalších našich šancí /Tampír,Ďurinda,Lemarie/ se nám však nepovedlo a domácí tedy měli šanci v druhém poločase s těsným výsledkem něco provést.

Ve druhém poločase ztratila hra zcela aspoň nějakou úroveń a na place to byla opravdová selanka k pokoukání! Hra s tempem zápasu starých gard,se spoustou nepřesností a ztrát míče a s nepochopitelným řešením herních situací v našem podání se nemohla líbit vůbec nikomu.

V závěru ještě domácí zahrozili po dvou rohových kopech ale naštěstí gól již nedali a tak jediným kladem tohoto zápasu je opravdu jen zisk tří bodů do tabulky.

Za nedělní výkon si pro svou tradiční bojovnost a spoustu naběhaných metrů zaslouží pochvalu Honza Drahorád který jako jediný v mdlém výkonu celého mužstva právě pro zmíněné přednosti nad ostatními vyčníval.

Na Vojkovice by předvedený týmový výkon opravdu nestačil.Takže borci přidejte,teď to byla velká bída!