V sobotním dopoledni přivítáme Ostrou

V sobotním dopoledni přivítáme Ostrou

 

 FK Neratovice-Byškovice - SS Ostrá

 

     neraostra                                                                                        

 

V sobotním dopoledni se od 10:15 na domácím hřišti utkáme s celkem SS Ostrá. Ta začala jarní odvety prohrou v Chomutově 2:1, po poločase 2:1. Ve druhém kole smetla výše postavenou Březovou 5:0, po poločase 3:0. Ostrá je ve vyrovnané tabulce 10 místě se ziskem 24 bodů a skóre 21:18. Naši borci jsou po pouhém jednobodovém importu z Nymburka na 5 místě se ziskem 31 bodů a mají tak co napravovat.

Utkání budou řídit - p.Kvítek Michael, Mrkáček Michal a Horáček Michal          delegát - p.Urban Jiří

Ostrá vyznává červenou a nebo zelenou barvu dresů

 

V podzimním utkání jsme v Ostré prohráli 2:0, po poločase 1:0. Pojďme si zápas ještě jednou připomenout

V Ostré jsme ztratili body i dva zraněné

barty

 Ani druhý venkovní zápas v nové divizní sezoně našim borcům nevyšel. V Ostré jsme prohráli 0:2 a navíc museli kvůli zranění střída hned dva hráče.
 Po opatrném začátku z obou stran přišla první komplikace ve 22 minutě v podobě zranění Vo rasického. Zkušený obránce se v rychlosti střetl s protihráčem a po nešťastném dopadu na trávník musel kvůli bolesti v levém rameni vystřídat.Na jeho místo nastoupil vloni ještě dorostenec Procházka. Další ránu a to gólovou nám zasadil Kamlach. Brankář Dědek vyrážel střelu po rozehraném přímém kopu jen před sebe a stoper Ostré dobíhal sám a rozvlníl naší síť.
  Vedení pak hostitelé udrželi do přestávky a ve druhé půli přidali ještě jednu branku, tentokrát z pokutového kopu odpískaného po průniku mezi dva bránící hráče. Dědek sice vystihl směr střely, ale gólu nezabránil. Těsně před koncem kvůli zraněnému kotníku nedohrál ani Chlumecký.
  Na skóre se do konce zápasu nic nezměnilo a tak i z druhého venkovního utkání v ročníku se vracíme s prázdnou. Není se co divit, za celý zápas jsme branku domácích ani jednou netrefili.
  Za týden přijede jeden z favoritů soutěže - Hostouň, takže nás nečeká nic jednoduchého.

Kapitán Robert Kokoška - „Utkání se nám jako týmu celkově nepovedlo, soupeř byl hladovější po vítězství.“

Václav Vorasický - „Hlavně dopředu to od nás bylo špatné, v podstatě jsme nevystřelili na bránu, ani jsme se nedostali do nebezpečné šance. Rozdíl byl hlavně v nasazení, které měl soupeř o poznání větší."  Ke zranění - „Špatně jsem dopadl na zem a přilehl si rameno. Mám lehce natržený sval. Začátkem týdne se rozhodne, jestli půjdu na operaci.“