U8-finále krajské miniligy

15.6.2019 - brzy ráno cca. 6:30 jsme odjížděli do Benešova-Úročnice, kde se konalo finále krajské miniligy za účasti všech 12 týmů, které se svými předchozími výsledky kvalifikovali do dvou skupin (1. až 6. místo) a (7.až12. místo). Tento krok jsme velmi přivítali, jelikož nemělo být ideální počasí na fotbal, ale spíše na koupačku. Tato skutečnost se opravdu potvrdila, a tak jsme byli všichni rádi, že jsme odehráli celý turnaj během dopoledne. Z příjemného prostředí zrekonstruovaného areálu jsme odjížděli s dobrým pocitem z předvedené hry a s konečným 8. místem.

Naše výsledky:

Neratovice - Český Brod 5:1
Ideální vstup do turnaje, kluci hráli skvěle kombinačně, dařilo se jim i individuálně, bylo jich plné hřiště a moc si zápas užívali. A co my trenéři? My jsme prožívali také krásné chvilky a tleskali, tleskali a zase ...... 

Neratovice - Kolín 6:4
V tomto zápase už jsme zdaleka tak nedominovali, ale utkání bylo celkem vyrovnané, už se nám nedařila tolik kombinance, kluci občas zbytečně i sólovali, ale utkání nakonec překlopili na svou stranu a mohli se zase radovat z vítězství.

Neratovice - Pšovka 4:6 
Derby, ze kterého jsme odešli se vztyčenou hlavou, ale také s porážkou. Páťa Javůrek z Pšovky je rozdílový nadstandardní hráč a také proto odchází do Slavie Praha, i v tomto utkání nás několikrát potrestal, a když k tomu přičteme naše neproměněné šance zrodila se prohra.

Neratovice - Kutná Hora 3:2
Dramatické utkání až do poslední minuty, kluci bojovali, síly ubývaly, a tak si naši Zajíci mákli až na dno sil, o to cenější vítězství si vybojovali.  

Neratovice - Nymburk 7:4
Utkání pro nás nezačalo dobře a museli jsme soupeře dotahovat, což se nám nakonec podařilo. Naši mladí "Zajíci" zápas otočily na svou stranu a zaslouženě vyhráli i poslední utkání na turnaji. Na konci propukla velká radost, zakřičeli jsme si, poděkovali rodičům za podporu a těšili se na závěrečné vyhlášení.

Hodnocení na závěr:
V kabině jsme si zavzpomínali na povedené akce, kličky, situace a že jich bylo. Pochválili kluky za výkony a rozjeli se domů.
Něco málo i k výkonům...
Daník Kučera (Danny) - velká pochvala za čtení hry, rozehrávku i slušné brankářské představení
Tobík Filip (Tobas) - velký bojovník, který i přes onemocnění chtěl hrát a prát se o co nejlepší výsledek
Filda Málek (Málčus) - další bojovník a player, pokaždé tahoun našich barev, kolik ten toho naběhal
Mates Zajac (Zajda) - radost se dívat na tohohle šikulu, rychlý, šíkovný a ještě výborný i v atletice
Páťa Žežulka (Žíža) - náš malý rychlonožka, který si rád pohrává s obránci předvedl opět pěkné průniky
Maty Farka (Maty) - dravost, rychlost i síla je krásná kombinace, kterou předváděl na hřišti 
Táďa Lajn (Lajnič) - vytříbený technik opět trápil soupeře krásnými kličkami a zaskvěl se i v bráně
Fíla Šolc (Filda) - turnaj ho nezastihl v top formě, ale my věříme, že to bude příště zase dobré

Těm všem patří velký díky za reprezentaci našeho klubu a už se těšíme na další ročník, který bude ještě pestřejší, protože se do miniligy, přihlásili další týmy, takže budeme hrát častěji a o to nám jde.
Velké týmy přijímají velké výzvy a chtějí se posouvat dál...