Miniliga v Roztokách

12.9.2020 - V sobotu jsme se plní očekávání vydali na druhý turnaj miniligy v letošní sezóně do Roztok u Prahy. Byli jsme zvědaví, jestli se nám podaří zopakovat velmi dobrý výkon z prvního kola i v lehce pozměněné sestavě. Dali jsme tak příležitost vyzkoušet si tuto kvalitní soutěž dalším klukům z našeho týmu. V tomto trendu bychom chtěli pokračovat i do budoucna.

 
Již od prvního hvizdu bylo zřejmé, že si kluci formu a fotbalové nadšení doma rozhodně nezapomněli. Své soupeře jednoho po druhém dostávali pod tlak svým pohybem a kombinační hrou. V osobních soubojích nechyběl důraz a žádný míč nepovažovali předem za ztracený. Viděli jsme celou řadu pěkných průnikových přihrávek, kliček a chytře umístěných střel. To vše bylo podpořeno skvělými výběhy a zákroky našeho brankáře. Celou řadu kluků jsme vyzkoušeli na více pozicích a ikdyž některé varianty byly úspěšnější než jiné, ve výsledku můžeme být s univerzálností jednotlivých hráčů vesměs spokojeni. Velmi dobrý a bojovný výkon byl odměněn 4 výhrami a 1 remízou, což zajistilo klukům vítězství v turnaji.      
 
Samozřejmě víme, že je stále na čem pracovat a rozhodně nechceme usnout na vavřínech. Stále je potřeba rozvíjet například poziční hru, rychlost reakcí na herní situace, zavírání a otevírání prostoru na hřišti a pohyb před bránou, zejména tou vlastní. 
 
 Nic z toho ovšem nemění na skutečnosti, že v Roztokách se sešla parta natěšených bojovníků, kteří fotbal milují. Nebojte se, nezapomněli jsme Vám sdělit jejich jména, jen jsme si je nechali jako třešničku na závěr. Byli to Pavel Šťastný, Šimon Zloský, Filip Málek, Tobiáš Hříbal, Max Bodruh a trio Matějů Novotný, Zajac a Farka. Kluci děkujeme za skvělou reprezentaci klubu.