U17 - první MÚ sezony v Liberci

K prvnímu mistrovkému utkání sezony 2021/2022 jsme v rámci České ligy mladšího dorostu zajížděli do Liberce, kde jsme se na Městském stadionu utkali s domácím Slovanem.

FC Slovan Liberec U17 - Fotbal Neratovice - Byškovice U17 10:0 (4:0)

Sestava FC Slovan Liberec U17: Trojan Václav, - Třešňák Jindřich (56 min. Procházka Ondřej), Papoušek Filip (66 min. Butsko Vadym), Fanta Oliver, Mazur Jakub, - Studený Marek, Matys Oliwer, Rogulski Wiktor Karol (72 min. Polák Albert), Fiala Jan (72 min. Horňáček Nikolas), - Kochan Jan (72 min. Bakeš Štěpán), Zieniewicz Kuba.

Trenér: Kaiser Jiří

Vedoucí mužstva: Landskroner Miroslav

Sestava Fotbal Neratovice - Byškovice U17: Korbelář Ondřej, - Vanke Marek, Tauchman Martin, Jašek Robert, Pešta Václav (70 min. Kadlec Roman), - Sušil Jakub, Mára Ondřej, Zan Matyáš (53 min. Voljanskij Michal), Polák Jan, Schutz Šimon, - Klosowicz Samuel (46 min. Novák Vítek).

Trenéři: Fibiger Lukáš, Mgr. Mára Michal

Vedoucí mužstva: Fantík Petr

Lukáš Fibiger, trenér FK Neratovice - Byškovice U17: “Pro nás velmi nepříjemný výsledek. Narazili jsme na výborného soupeře, který byl o rok starší, nežli naši hráči. Vzhledem k tomu, jak kluci poctivě celé utkání odpracovali a rvali se o každý míč, tak je výsledek možná až krutý. Bude to znít asi divně, ale z celého mužstva a především pak z týmového výkonu jsem měl velmi dobrý pocit. Na druhou stranu jsem věřil, že druhý poločas dokážeme zvládnout výsledkově lépe.”