U15 - FK Baník Sokolov

                                                                                                                                                                          

V dalším kole České divize starších žáků jsme zajížděli do dalekého Sokolova, kde jsme se utkali o mistrovské body s domácím Baníkem.                                                          

                                                        

                                  

FK Baník Sokolov U15 - Fotbal Neratovice - Byškovice U15 2:3 (1:3)

Branky: Šághy David Christopher, Hrnčíř Jan, - Žížala František 2, Tříska Adam.

Sestava FK Baník Sokolov U15: Přibys Jan, - Ungermann Jakub, Toth Václav, Sismilich Vojtěch, Běhůnek Jaroslav, - Hrnčíř Jan, Blahůt Jan (66 min. Brustmann Michal), Šághy David Christopher, Zábojník Jan, Kornatovský Kryštof (72 min. Jelínek Šimon), - Putera Matyáš.      

Trenéři: Čermák Karel, Dubnický Matyáš 

Vedoucí mužstva: Opatrný Martin

Sestava Fotbal Neratovice - Byškovice U15: Velický Šimon, - Novotný Samuel, Ledvina Jakub, Slavíček Filip, Přibyl Šimon, - Roček Michal, - Škrabálek Daniel, Durdoň Erik (57 min. Hrubý Martin), Tříska Adam, Sýkora Tomáš, - Žížala František (70 min. Lelek Štěpán). 

Trenéři: Fibiger Lukáš, Panocha Michal, Svoboda Jakub.

 

Lukáš Fibiger, hlavní trenér Fotbal Neratovice - Byškovice U15: “Od nás výborný výkon především v prvním poločase, kdy jsme hráli v dobrém pohybu, byli jsme silní na míči a dostávali se do častého zakončení po vypracovaných akcích z křídelních prostorů. Skvělě jsme sehráli také nacvičené standardní situace ze kterých jsme vstřelili dvě branky. Určitě nebudeme spokojeni s úvodní čtvrthodinou druhého poločasu, kde jsme byli málo sebevědomí a soupeř nás dostal díky naší herní pasivitě pod tlak. Naším týmovým výkonem, který dnes v maximální míře obsahoval základní sportovní atributy, jako jsou nasazení a obětavost jsme získali velmi cenné vítězství. Utkání si opět detailně vyhodnotíme u videa a budeme pokračovat v naší společné a náročné cestě za zdokonalováním.”