U19 - RMSK Cidlina N.B.

V dalším přípravném utkání zimního období jsme se na umělé trávě v Neratovicích střetli s týmem RMSK Cidlina Nový Bydžov U19.

Fotbal Neratovice - Byškovice U19 – RMSK Cidlina Nový Bydžov U19 1:4 (1:1)

Branky: Nerger Filip, - Burkalo 3, Podhajský.

Sestava Fotbal Neratovice – Byškovice U19: Korbelář Ondřej (46 min. Resutík Josef), - Jašek Robert (25 min. Vanke Marek), Kosina Daniel, Janeba Radek, Schnedorfler David, - Voljanskij Michal, Křížek Filip, Nerger Filip, Sušil Jakub, Zan Matyáš (46 min. Dvorščík Adam), Banga Michal (65 min. Zan Matyáš)

Trenéři: Fibiger Lukáš, Voljanskij Michal

Vedoucí mužstva: Franěk David

Sestava RMSK Cidlina Nový Bydžov U19: Dvořáček, - Suchochleb, Fuxa T., Staněk, Mates (70 min. Jablonovský), - Kněžourek, - Lustig, Nydrle, Podhajský, Masařík, - Burkalo.

Trenéři: Václav Šorm, Richard Vlášek, Jiří Vojtěch

Vedoucí mužstva: Václav Kopřiva

Lukáš Fibiger, hlavní trenér Fotbal Neratovice – Byškovice U19: „V utkání jsme zcela propadli v kondičních aspektech hry (běžecká aktivita, soubojová činnost) a není žádná náhoda, když druhé poločasy výrazně nezvládáme především díky naší kondiční nepřipravenosti a věřím, že je hráčům jasné proč tomu tak je a je pouze na nich, jak s tím naloží, protože bez této základní složky se prostě a jednoduše na této úrovni sportovat nedá. Pokud se nenaučíme dřít v každém tréninku a utkání na doraz, tak se nikdy neposuneme ani v individuálních dovednostech, tak především v týmovém výkonu.

Václav Šorm, hlavní trenér RMSK Cidlina Nový Bydžov U19: „Opět příprava se zaměřením na plné herní vytížení. Skvěle připravená UMT, ale díky menším rozměrům hodně soubojový zápas s dlouhými míči a souboji o odražené míče. Šancí jsme si vytvořili hodně, ale v první půli bohužel využili pouze jednu a soupeř nás potrestal v zápětí po naší chybě v obraně. Naše snaha se vyplatila až v druhé půli kdy jsme na tom byli lépe kondičně a využili dobré příležitosti po kombinaci z křídelního prostoru. Spokojenost s výsledkem, ale stále musíme dále trénovat. Bylo hodně věcí, které musíme zdokonalit.