Krajská miniliga U8-2011

MINILIGA U8 web

Našemu klubu se podařilo spolupodílet na organizaci vzniku krajské miniligy pro kategorii U8 ročníku 2011. Slovo dalo slovo a po dohodě s trenéry z Benešova se začala rýsovat zajímavá příležitost, jak sehrát kvalitní zápasy s výbornými týmy v kraji. Po několika týdnech mailování a telefonování se vše povedlo dovést do zdárného konce a první ročník krajské miniligy se rychle blíží. Mezi přihlášenými jsou tyto týmy:

skupina A skupina B skupina C skupina D
Sparta Kolín 1. FK Příbram Benešov Polaban Nymburk
Pšovka Mělník FK Neratovice-Byškovice Kutná Hora  Sedlčany
Slaný Bohemians Praha Český Brod ČLU Beroun 


Turnaje budou probíhat od dubna 2019 do června 2019, kdy se o uspořádání turnajů jednotlivé týmy vystřídají. První kolo proběhne 6.4.2019, naši kluci změří síly se svými soupeři ve fotbalovém areálu v Byškovicích. Soupeřit budou týmy ze skupiny A a skupiny B

Cílem tohoto projektu je možnost nabídnout našim klukům kvalitní utkání, která dokaží dokonale prověřit schopnosti našich malých fotbalistů a pevně věříme, že se bude zlepšovat i jejich výkonnost. Především nám nejde o výsledky, ale o to, aby si kluci užili radost ze hry, z každé povedené kličky i vstřelené branky. Jsme rádi, že se tato myšlenka stane skutečností, a také věříme, že tato zvolená cesta je tou správnou. To vše nám ukáže čas. Takto mluví o připravované krajské minilize trenér mladší přípravky U8 ročníku 2011 trenér Vašek Žežulka.