Předseda slavil kulatiny

Předseda našeho klubu slavil 6.4.2019 kulaté 30 narozeniny. Všichni členové, hráči, přátelé i fanoušci klubu ti "Vláďo" přejeme hodně štěstí, zdraví i sil do další činnosti.


Již od raného mládí hrál aktivně fotbal na pozici středního záložníka za fotbalový klub SK Spolana Neratovice. Patřil v týmu mezi nejlepší hráče, ale jak roky ubíhaly, začal se postupně projevovat zájem o práci uvnitř klubu. Později, v druhé polovině roku 2013, převzal funkci předsedy již nového klubu FK Neratovice Byškovice. Jeho chuť po zdokonalování, cílevědomost a celková neúnavná práce vnáší našemu klubu svěží vítr do plachet a žene jej intenzivně kupředu! Řeč nemůže být o nikom jiném než o Vladimíru Kaňkovi, předsedovi FK Neratovice Byškovice. Jak již bylo zmíněno, Vláďa Kaňka věnuje spoustu úsilí, které pomáhá klubu dále v jeho růstu a nelze jej popsat jinak než workoholika, avšak v tom nejlepším slova smyslu.

Mezi největší zásluhy ze strany Vládi Kaňky v našem klubu patří například:

- vybudování silné mládežnické základny s p. Brunclíkem, která čítá 12 mužstev, které v dnešní době hrají dorosteneckou ligu, žákovskou divizi i žákovskou ligu (mladší žáci)
- celkový počet trenéru a asistentů se k dnešnímu dni vyšplhal až ke 40-ti členům
- od r. 2017 vybudování sportovní třídy na ZŠ s p. Šonským
- zasloužil se o ucelení jednotných dresů FK Neratovice – Byškovice ve všech týmech (dříve dresy nebyly jednotné)
- od r. 2018 vytvoření nových oficiálních stránek klubu ve spolupráci s p. Žežulkou
- založení fotbalových kempů ve Studenci
- vytvoření partnerského vztahu s prvoligovým klubem SK Slavia Praha

Největší cíle, kterých chce Vláďa Kaňka dosáhnout:

- vybudování nového umělého povrchu
- celková rekonstrukce stadionu

Václav Marhan, manažer klubu FK Neratovice - Byškovice jedním dechem dodává: „I když je Vláďa věkem stejně "starý" jako můj syn, tak v ničem nemáme problém, ve všem si plně rozumíme a máme společné cíle. Myslím, že právě náš věkový rozdíl nám pomáhá ve společném vedení klubu a pohodové spolupráci. Přeji mu tedy vše nejlepší ke kulatým narozeninám, hodně štěstí, hlavně zdraví a pevně doufám, že se nám splní naše vysněné cíle, kterých chceme s naším fotbalovým týmem dosáhnout! Pevně doufám, že při příštím kulatém výročí budeme používat nový umělý povrch a budeme mít zázemí zrekonstruovaného nového stadionu.‘‘